Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SOMIO (1455906) - Baix Montseny (1579584) » 726908731: T75/J6/VI

Liga 726908731 Información oficial sobre el partido 726908731 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.212 (14530)

SOMIO Alineación oficial del equipo 'SOMIO' en el partido 1 - 1 Baix Montseny Alineación oficial del equipo 'Baix Montseny' en el partido
Tim Walsh (38') 1 - 0
1 - 1 Bonifacio Cabaleiro (72')
SOMIO Alineación oficial del equipo 'SOMIO' en el partido 1 - 1 Baix Montseny Alineación oficial del equipo 'Baix Montseny' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SOMIO Alineación oficial del equipo 'SOMIO' en el partido 0 - 1 Baix Montseny Alineación oficial del equipo 'Baix Montseny' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,0 % 0,1 % 96,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SOMIO

Goles Goles

  • 106 Minuto 38 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Tim Walsh sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 38 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 24 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Mariano Canter que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Mariano Canter va estar a punt de sentenciar el partit al minut 65, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Joern Borgmann va estar a punt d'acabar en gol al minut 80, però el porter visitant Ludwik Okraszewski va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Behzad Hamedi Sanjabi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Baix Montseny

Goles Goles

  • 118 Minuto 72 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 72, Giancarlo Ivaldi va pentinar un córner cap al segon pal que Bonifacio Cabaleiro va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Al minut 3, un refús desafortunat de Gian Luca Marcotulli, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ozren Boško no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Hamadi Msaidié va marcar al minut 17 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Montseny que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Constantin Jenschke, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Ozren Boško va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Gian Luca Marcotulli, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 262 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57 Constantin Jenschke va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Gian Luca Marcotulli va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 274 Minuto 85 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 85, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 285 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Montseny a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Constantin Jenschke va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Derek Donovan de Montseny va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fernando Caritat.