Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

santa isabel fs (990444) - Rendu FC (777357) » 726908163: T75/J5/VI

Liga 726908163 Información oficial sobre el partido 726908163 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.202 (14520)

santa isabel fs Alineación oficial del equipo 'santa isabel fs' en el partido 2 - 1 Rendu FC Alineación oficial del equipo 'Rendu FC' en el partido
Josep Gumbau (44') 1 - 0
1 - 1 Gonzalo Vergara (70')
Alberto Trillo (72') 2 - 1
santa isabel fs Alineación oficial del equipo 'santa isabel fs' en el partido 2 - 1 Rendu FC Alineación oficial del equipo 'Rendu FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
santa isabel fs Alineación oficial del equipo 'santa isabel fs' en el partido 5 - 0 Rendu FC Alineación oficial del equipo 'Rendu FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

santa isabel fs

Goles Goles

  • 124 Minuto 44 (Gol de penalti): Corria el minut 44, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. isabel s'avançava en el marcador després que en Josep Gumbau xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Rendu. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Alberto Trillo la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del isabel es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 72.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): isabel va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 30 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jorge De la Vega ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jorge De la Vega va estar a punt d'acabar en gol al minut 42, però el porter visitant Torsten Altmann va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jesús Estaún va estar a punt d'avançar els locals al minut 44 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): En Jorge De la Vega va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Rendu FC

Goles Goles

  • 115 Minuto 70 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Gonzalo Vergara de Rendu va fer un bon esprint per escapar-se de Miguel Garagorri i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 1. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 28 (Ocasión evento especial): En Antonino Cinquini va fer una ràpida incursió al minut 28, però en Higinio Cachupín no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 216 Minuto 35 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Juan Luis Chandía va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 35, i va passar la pilota a Antonín Balák, però aquest no va encertar a marcar.
  • 218 Minuto 62 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Gonzalo Vergara va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Juan Luis Chandía rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Luis Chandía de Rendu es va emportar una amonestació al minut 43 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, César Augusto Sánchez Aguado de Rendu va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.