Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Milan Robao FC (1460931) - Atletico Neptuno (798614) » 726907937: T75/J4/VI

Liga 726907937 Información oficial sobre el partido 726907937 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VI.198 (14516)

Milan Robao FC Alineación oficial del equipo 'Milan Robao FC' en el partido 2 - 0 Atletico Neptuno Alineación oficial del equipo 'Atletico Neptuno' en el partido
Philip Abraham (5') 1 - 0
Gauthier Loichot (12') 2 - 0
Milan Robao FC Alineación oficial del equipo 'Milan Robao FC' en el partido 2 - 0 Atletico Neptuno Alineación oficial del equipo 'Atletico Neptuno' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Milan Robao FC Alineación oficial del equipo 'Milan Robao FC' en el partido 0 - 1 Atletico Neptuno Alineación oficial del equipo 'Atletico Neptuno' en el partido
Tiene suerte 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Milan Robao FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 5 (Gol de contra por el centro): MIL sabia com jugar al contraatac, i al minut 5, Philip Abraham va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 0.
  • 115 Minuto 12 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Gauthier Loichot de MIL va fer un bon esprint per escapar-se de Ian Lamb i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 0. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 15 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 15 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Vitaliano Crisafi, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): El MIL va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 21, però en Leendert Focquaert va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 218 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Leendert Focquaert va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Tomi Pajulampi rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): En Vitaliano Crisafi va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Atletico Neptuno

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 14 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Moritz Rothe-Göbel amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 253 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 51 en Gerardo Ginoves va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Cal Reid va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 253 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Jaromír Budinský quasi redueix la diferència al marcador al minut 62, però una gran estirada d'en Cal Reid va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 253 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Atletico van seguir progressant per la banda dreta. Jaromír Budinský va tenir la seva oportunitat al minut 63, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.