Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jorabase FC (492206) - Apurtuarte FC (1333482) » 726907851: T75/J10/VI

Liga 726907851 Información oficial sobre el partido 726907851 en Hattrick

13.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VI.196 (14514)

Jorabase FC Alineación oficial del equipo 'Jorabase FC' en el partido 2 - 2 Apurtuarte FC Alineación oficial del equipo 'Apurtuarte FC' en el partido
Tomáš Pácal (4') 1 - 0
1 - 1 Per-Oskar Lindhskog (25')
Marko Jamar (35') 2 - 1
2 - 2 Aldo Horvatinović (55')
Jorabase FC Alineación oficial del equipo 'Jorabase FC' en el partido 2 - 2 Apurtuarte FC Alineación oficial del equipo 'Apurtuarte FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jorabase FC Alineación oficial del equipo 'Jorabase FC' en el partido 2 - 0 Apurtuarte FC Alineación oficial del equipo 'Apurtuarte FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jorabase FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 4 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Maciej Trzęsicki la va rematar Tomáš Pácal amb una magnífica volea que va fer pujar per a Jorabase el 1 - 0.
  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Jorabase contenien la respiració mentre en Marko Jamar s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): El jugador local Marko Jamar per poc que no incrementa el marcador al minut 7. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Marin Koparanov va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 242 Minuto 48 (Ocasión de contra por la izquierda): Jorabase van sortir al contraatac al minut 48, però Gianvito Pizzotti va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Al minut 54 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Andrea Tatangelo de Jorabase va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Al minut 63, Antonio Cenamor arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Hasif Burhan Farid va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Jorabase se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Apurtuarte FC

Goles Goles

  • 108 Minuto 25 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Pierre-François Raye encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Per-Oskar Lindhskog només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 1.
  • 140 Minuto 55 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Apurtuarte va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Aldo Horvatinović aconseguint el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30 de partit, Pierre-François Raye quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 240 Minuto 38 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Apurtuarte sortien al contraatac. La falta llançada per Aldo Horvatinović va sortir força alta sense massa perill.
  • 260 Minuto 47 (Ocasión de falta): En Aldo Horvatinović va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.