Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Antharis (308114) - Oscurin f.c. (1338309) » 726907718: T75/J5/VI

Liga 726907718 Información oficial sobre el partido 726907718 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.194 (14512)

Antharis Alineación oficial del equipo 'Antharis' en el partido 0 - 3 Oscurin f.c. Alineación oficial del equipo 'Oscurin f.c.' en el partido
0 - 1 Abdullah Kaleel El-Shareef (38')
0 - 2 Aton Tirapegi (40')
0 - 3 Xamín Endasa (73')
Antharis Alineación oficial del equipo 'Antharis' en el partido 0 - 3 Oscurin f.c. Alineación oficial del equipo 'Oscurin f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Antharis Alineación oficial del equipo 'Antharis' en el partido 1 - 1 Oscurin f.c. Alineación oficial del equipo 'Oscurin f.c.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,1 % 30,4 % 27,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Antharis

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Antharis va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Alejandro Guangua va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Pablo Tacuba va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 39 (Tarjeta roja directa): Al minut 39, Ullrich Frankenhausen de Antharis va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 69, Dafydd Reynolds de Antharis va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Oscurin f.c.

Goles Goles

  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 38, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Abdullah Kaleel El-Shareef es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Aton Tirapegi, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 184 Minuto 73 (Gol de penalti): Al minut 73 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Oscurin, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Xamín Endasa va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35 de partit, Abdullah Kaleel El-Shareef quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 215 Minuto 43 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Maximillian Duisdorf que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Guayasent Guitián, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Romeo Iurcu de Oscurin va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.