Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Armilla MQM (123329) - Sporting Pradairo (485750) » 726907355: T75/J12/VI

Liga 726907355 Información oficial sobre el partido 726907355 en Hattrick

27.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / VI.187 (14505)

Armilla MQM Alineación oficial del equipo 'Armilla MQM' en el partido 4 - 0 Sporting Pradairo Alineación oficial del equipo 'Sporting Pradairo' en el partido
Edmund Clarkson (6') 1 - 0
Xoaquín Pontenova (27') 2 - 0
Oberon Híres (57') 3 - 0
Oberon Híres (69') 4 - 0
Armilla MQM Alineación oficial del equipo 'Armilla MQM' en el partido 4 - 0 Sporting Pradairo Alineación oficial del equipo 'Sporting Pradairo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Armilla MQM Alineación oficial del equipo 'Armilla MQM' en el partido 2 - 0 Sporting Pradairo Alineación oficial del equipo 'Sporting Pradairo' en el partido
Tiene suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Armilla MQM

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Passats 6 minuts, Edmund Clarkson, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Armilla es posava per davant!
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Armilla va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Xoaquín Pontenova des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Al minut 57, Armilla va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Oberon Híres, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Oberon Híres va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): En Xoaquín Pontenova, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Federico Carriero va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Natxo Marrón al minut 65 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Xoaquín Pontenova va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 218 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Mauro Carneiro va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Dumitru-Nicolae Ghioca rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Eliano Bottino va estar a punt de sentenciar el partit al minut 75, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Edmund Clarkson de Armilla es va guanyar la targeta groga merescudament.

Sporting Pradairo

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sporting va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Quique Basoa Rivas, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 240 Minuto 66 (Ocasión de contra de falta): Sporting va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Roberto Lewandowski va anar a parar a les mans del porter.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): Sporting van sortir al contraatac al minut 76, però Sergio Ederra va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jaime Jiménez Varas.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sergio Ederra de Sporting la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.