Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PSValencia (774082) - F.C. IMPERIAL DE MURCIA (1437585) » 726907247: T75/J13/VI

Liga 726907247 Información oficial sobre el partido 726907247 en Hattrick

04.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 13 / VI.185 (14503)

PSValencia Alineación oficial del equipo 'PSValencia' en el partido 1 - 0 F.C. IMPERIAL DE MURCIA Alineación oficial del equipo 'F.C. IMPERIAL DE MURCIA' en el partido
Eugenio Bonatti (85') 1 - 0
PSValencia Alineación oficial del equipo 'PSValencia' en el partido 1 - 0 F.C. IMPERIAL DE MURCIA Alineación oficial del equipo 'F.C. IMPERIAL DE MURCIA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PSValencia Alineación oficial del equipo 'PSValencia' en el partido 2 - 0 F.C. IMPERIAL DE MURCIA Alineación oficial del equipo 'F.C. IMPERIAL DE MURCIA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PSValencia

Goles Goles

  • 120 Minuto 85 (Gol de falta): PSValencia va agafar avantatge al minut 85 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Eugenio Bonatti fent així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): PSValencia va estar a punt de posar-se per davant al minut 2 però Eugenio Bonatti va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En Marco Carbajo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 224 Minuto 52 (Ocasión de penalti): Al minut 52, PSValencia va disposar d'un penal a favor, però el xut de Eugenio Bonatti va ser aturat per Jörg Mullin.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Marco Carbajo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de PSValencia se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Marco Carbajo! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): PSValencia va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Paco Lanza va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jörg Mullin.
  • 223 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): PSValencia va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Eugenio Bonatti en un 1 contra 1 amb el porter Jörg Mullin, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

F.C. IMPERIAL DE MURCIA

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 23 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Blagovest Ivanov es va comportar com un juvenil al minut 23 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 205 Minuto 67 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Sören Jarosch va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Armando Mansilla, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de IMPERIAL va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Armando Mansilla, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.