Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Coia. F.C. (1418275) - Deportiva Piloñesa (118007) » 726907179: T75/J10/VI

Liga 726907179 Información oficial sobre el partido 726907179 en Hattrick

13.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VI.184 (14502)

Coia. F.C. Alineación oficial del equipo 'Coia. F.C.' en el partido 1 - 1 Deportiva Piloñesa Alineación oficial del equipo 'Deportiva Piloñesa' en el partido
0 - 1 Miguel Serrano (33')
Lukáš Miča (70') 1 - 1
Coia. F.C. Alineación oficial del equipo 'Coia. F.C.' en el partido 1 - 1 Deportiva Piloñesa Alineación oficial del equipo 'Deportiva Piloñesa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Coia. F.C. Alineación oficial del equipo 'Coia. F.C.' en el partido 2 - 1 Deportiva Piloñesa Alineación oficial del equipo 'Deportiva Piloñesa' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,4 % 1,1 % 12,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Coia. F.C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Coia. s'esgargamellaven dempeus per esperonar Lukáš Miča que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 70 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Ferdinando Pesce va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Coia. se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Libor Adler del Coia. ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Coia. va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 16 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jan Košta ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En Ionuţ Mălureanu va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 219 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Libor Adler va poder marcar per a Coia. en un servei de cantonada picat per en Alexey Bachinin quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 211 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Lukáš Miča hauria d'haver estat gol al minut 59 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Deportiva Piloñesa

Goles Goles

  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): LaPilo va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 33. Miguel Serrano va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de LaPilo va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Juan Jesús Diego, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Juan Brenes que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Juan Brenes després de 51 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Iuri Beoni va poder desviar-lo a córner.
  • 270 Minuto 80 (Ocasión de falta): En Tomás Pérez Garzón va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 80. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luis Piñeiro Majo de LaPilo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Jesús Diego de LaPilo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.