Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TechnoGoL (1455924) - Cabeza_de_Navegante (1455173) » 726906891: T75/J8/VI

Liga 726906891 Información oficial sobre el partido 726906891 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VI.179 (14497)

TechnoGoL Alineación oficial del equipo 'TechnoGoL' en el partido 1 - 1 Cabeza_de_Navegante Alineación oficial del equipo 'Cabeza_de_Navegante' en el partido
0 - 1 Adalbod Reissenweber (65')
Miroslav Sobota (66') 1 - 1
TechnoGoL Alineación oficial del equipo 'TechnoGoL' en el partido 1 - 1 Cabeza_de_Navegante Alineación oficial del equipo 'Cabeza_de_Navegante' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
TechnoGoL Alineación oficial del equipo 'TechnoGoL' en el partido 2 - 1 Cabeza_de_Navegante Alineación oficial del equipo 'Cabeza_de_Navegante' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,5 % 0,5 % 9,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TechnoGoL

Goles Goles

  • 112 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Techno equilibrava la balança al minut 66. En Miroslav Sobota, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 4 per blocar una centrada d'en Antonio Saenz Soria va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Techno.
  • 220 Minuto 22 (Ocasión de falta): Amb 22 minuts disputats, David Fritzlar gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Xavi Mola va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 222 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Techno va estar a punt de posar-se per davant al minut 58 però Miroslav Sobota va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 59 (Ocasión por el centro): En William Kabaka va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Techno se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Miroslav Sobota del Techno ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Lobo de Techno va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Cabeza_de_Navegante

Goles Goles

  • 138 Minuto 65 (Gol evento especial extremo + rematador): Apolinario Maínzo estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Adalbod Reissenweber va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 65.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Cabeza_de_Navegante va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Norbert Stefan Ropeter va desviar el xut final de Apolinario Maínzo després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 235 Minuto 89 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Adalbod Reissenweber es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 89, però el porter va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Anselmo Cantoña de Cabeza_de_Navegante es va emportar una amonestació al minut 5 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adalbod Reissenweber de Cabeza_de_Navegante amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.