Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

OJETEPELUDO BALOMPIÉ (440036) - Valencia HC (490259) » 726906792: T75/J11/VI

Liga 726906792 Información oficial sobre el partido 726906792 en Hattrick

20.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / VI.177 (14495)

OJETEPELUDO BALOMPIÉ Alineación oficial del equipo 'OJETEPELUDO BALOMPIÉ' en el partido 3 - 0 Valencia HC Alineación oficial del equipo 'Valencia HC' en el partido
David Martínez Vara (18') 1 - 0
Dabid Arro (53') 2 - 0
Manolo Navajas (63') 3 - 0
OJETEPELUDO BALOMPIÉ Alineación oficial del equipo 'OJETEPELUDO BALOMPIÉ' en el partido 3 - 0 Valencia HC Alineación oficial del equipo 'Valencia HC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
OJETEPELUDO BALOMPIÉ Alineación oficial del equipo 'OJETEPELUDO BALOMPIÉ' en el partido 2 - 0 Valencia HC Alineación oficial del equipo 'Valencia HC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

OJETEPELUDO BALOMPIÉ

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18 l'estadi va començar a corejar el nom d'en David Martínez Vara ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, OJETEPELUDO es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de OJETEPELUDO a 2 - 0. Dabid Arro va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 118 Minuto 63 (Gol evento especial córner peinado): En León Mideros entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al OJETEPELUDO, un peu providencial d'en Manolo Navajas va situar el 3-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Joan Esquena va estar a punt d'acabar en gol al minut 4, però el porter visitant Vukašin Kažić va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Joan Esquena del OJETEPELUDO ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en León Mideros. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Joan Esquena una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 47, però una magnífica aturada de Vukašin Kažić va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Valencia HC

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 26 (Ocasión de falta): En Johannes Paflik, al minut 26 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Valencia sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Vũ Viên, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 32 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): En Remo Francesconi va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Johannes Paflik de Valencia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.