Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Intermitente FC (488917) - Valencia HC (490259) » 726906762: T75/J3/VI

Liga 726906762 Información oficial sobre el partido 726906762 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VI.177 (14495)

Intermitente FC Alineación oficial del equipo 'Intermitente FC' en el partido 1 - 5 Valencia HC Alineación oficial del equipo 'Valencia HC' en el partido
0 - 1 Steven Dam (30')
0 - 2 Oswald Maik (56')
Serse Remelli (58') 1 - 2
1 - 3 Andrikos Solomos (64')
1 - 4 Andrikos Solomos (78')
1 - 5 Bastien Vermorel (82')
Intermitente FC Alineación oficial del equipo 'Intermitente FC' en el partido 1 - 5 Valencia HC Alineación oficial del equipo 'Valencia HC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Intermitente FC Alineación oficial del equipo 'Intermitente FC' en el partido 1 - 3 Valencia HC Alineación oficial del equipo 'Valencia HC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,1 % 0,1 % 95,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Intermitente FC

Goles Goles

  • 106 Minuto 58 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 58 i semblava que Intermitente desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Serse Remelli va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Intermitente Jim Bokland quasi marca al minut 40 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Serse Remelli l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 241 Minuto 91 (Ocasión de contra por el centro): En Jim Bokland va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 12 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Rolfpaul Lueker s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Valencia HC

Goles Goles

  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Valencia prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Steven Dam.
  • 183 Minuto 56 (Gol por la derecha): Oswald Maik va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 183 Minuto 64 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 64, Valencia va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Andrikos Solomos.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Andrikos Solomos de Valencia va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 78. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 82 (Gol de penalti): Al minut 82 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Valencia, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Bastien Vermorel va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Valencia va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 11, quan Vincent Wittemer va quedar-se sol davant el porter Felipe Castelani, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Es duien 29 minuts de partit jugats quan Vũ Viên va estar a punt de posar per davant a Valencia amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Felipe Castelani va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Steven Dam quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Felipe Castelani, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Darío Cristian Mancuso de Valencia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Remo Francesconi de Valencia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.