Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club de futbol Limiñón (993076) - Valencia HC (490259) » 726906750: T75/J1/VI

Liga 726906750 Información oficial sobre el partido 726906750 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VI.177 (14495)

Club de futbol Limiñón Alineación oficial del equipo 'Club de futbol Limiñón' en el partido 1 - 1 Valencia HC Alineación oficial del equipo 'Valencia HC' en el partido
David Mariconda (21') 1 - 0
1 - 1 Juraj Šebelík (61')
Club de futbol Limiñón Alineación oficial del equipo 'Club de futbol Limiñón' en el partido 1 - 1 Valencia HC Alineación oficial del equipo 'Valencia HC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Club de futbol Limiñón Alineación oficial del equipo 'Club de futbol Limiñón' en el partido 2 - 1 Valencia HC Alineación oficial del equipo 'Valencia HC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,8 % 8,0 % 22,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club de futbol Limiñón

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Passats 21 minuts, David Mariconda, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Limiñón es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En David Mariconda del Limiñón ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Limiñón va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Juan Alberto Urueña va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Andoni Zubizarreta.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Gilberto Valle Las Heras va estar a punt d'acabar en gol al minut 69, però el porter visitant Andoni Zubizarreta va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Gilberto Valle Las Heras va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Gilberto Valle Las Heras va estar a punt d'avançar els locals al minut 85 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Mariconda de Limiñón va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 514 Minuto 70 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Iván Elso s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Valencia HC

Goles Goles

  • 163 Minuto 61 (Gol por la derecha): Al minut 61 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Juraj Šebelík que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Vũ Viên que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 237 Minuto 5 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Juraj Šebelík estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Vincent Wittemer, als 5 minuts, va fallar per ben poc.
  • 286 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 86, el Valencia estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Juraj Šebelík va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.