Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PaskuFC (1600178) - Hospi CB (1336606) » 726906662: T75/J7/VI

Liga 726906662 Información oficial sobre el partido 726906662 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.175 (14493)

PaskuFC Alineación oficial del equipo 'PaskuFC' en el partido 6 - 0 Hospi CB Alineación oficial del equipo 'Hospi CB' en el partido
Abdoulhamid Ahamada (3') 1 - 0
John Hull (6') 2 - 0
Abdoulhamid Ahamada (30') 3 - 0
Abdoulhamid Ahamada (58') 4 - 0
John Hull (64') 5 - 0
Joost de Waal (73') 6 - 0
PaskuFC Alineación oficial del equipo 'PaskuFC' en el partido 6 - 0 Hospi CB Alineación oficial del equipo 'Hospi CB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PaskuFC Alineación oficial del equipo 'PaskuFC' en el partido 0 - 1 Hospi CB Alineación oficial del equipo 'Hospi CB' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,8 % 0,3 % 92,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PaskuFC

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): PaskuFC s'avançava al marcador al minut 3, després d'un rebot que va caçar en Abdoulhamid Ahamada per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 115 Minuto 6 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, John Hull era molt més ràpid que el defensa Ryszard Bugała. Al minut 6, el jugador de PaskuFC va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 0.
  • 142 Minuto 30 (Gol de contra por la izquierda): Abdoulhamid Ahamada va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 3 - 0 per a PaskuFC.
  • 108 Minuto 58 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 4 - 0 s'ha de veure repetit: en Anton Uglitskiy de PaskuFC va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Abdoulhamid Ahamada, que no va perdonar.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): PaskuFC va augmentar la diferència quan John Hull no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 0.
  • 140 Minuto 73 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de PaskuFC el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Joost de Waal va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 6 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del PaskuFC sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Massimo Cambiaghi, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 8 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de PaskuFC va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Abdoulhamid Ahamada va sortir per sobre el travesser.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El PaskuFC ho intentava per la dreta per mitjà de Anton Uglitskiy, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): En John Hull va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, John Hull de PaskuFC es va guanyar la targeta groga merescudament.

Hospi CB

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 7 (Ocasión de falta): Una falta dubtosa a la frontal de l'àrea va donar a Hospi l'oportunitat d'apropar-se en el marcador al minut 7, però el xut va sortir desviat.
  • 250 Minuto 28 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Ivaylo Kolimechkov l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.
  • 254 Minuto 67 (Ocasión de penalti): L'àrbitre assistent va cridar l'atenció de l'àrbitre per avisar-lo d'un penal. "No em fotis Rafa!" va esclatar l'àrbitre. "Penal de qui?!". El penal era a favor de Hospi i el va llençar en Ivaylo Kolimechkov, però el va fallar.
  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Felícián László, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 254 Minuto 78 (Ocasión de penalti): Al minut 78 de partit, l'àrbitre va assenyalar un penal a favor de Hospi, però Ivaylo Kolimechkov no va aconseguir transformar-lo en gol.