Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Muetes y estrellados F.C. (1416626) - La Quinta del Buitre (1435379) » 726906487: T75/J5/VI

Liga 726906487 Información oficial sobre el partido 726906487 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.172 (14490)

Muetes y estrellados F.C. Alineación oficial del equipo 'Muetes y estrellados F.C.' en el partido 4 - 3 La Quinta del Buitre Alineación oficial del equipo 'La Quinta del Buitre' en el partido
0 - 1 Sergi Esbrí (17')
0 - 2 Ventura Sobrado (20')
Hilbert Schneeweiß (22') 1 - 2
Jesús Piñel Ceballos (24') 2 - 2
Juan Mendes (36') 3 - 2
Juan Mendes (60') 4 - 2
4 - 3 Daniel Soto Aguilar (90')
Muetes y estrellados F.C. Alineación oficial del equipo 'Muetes y estrellados F.C.' en el partido 4 - 3 La Quinta del Buitre Alineación oficial del equipo 'La Quinta del Buitre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Muetes y estrellados F.C. Alineación oficial del equipo 'Muetes y estrellados F.C.' en el partido 2 - 0 La Quinta del Buitre Alineación oficial del equipo 'La Quinta del Buitre' en el partido
Tiene suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Muetes y estrellados F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Hilbert Schneeweiß, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del La Quinta. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jesús Piñel Ceballos la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del estrellados es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 2 arribava al minut 24.
  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 els aficionats van embogir quan en Juan Mendes va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de estrellados.
  • 134 Minuto 60 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de estrellados al minut 60, que va llançar ajustat al pal en Juan Mendes. 4 - 2 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Hilbert Schneeweiß del estrellados ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): El estrellados ho intentava per la dreta per mitjà de Andrei-Mihai Rediş, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Hilbert Schneeweiß. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El jugador local Andrei-Mihai Rediş per poc que no incrementa el marcador al minut 89. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jesús Pamplona va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 285 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Víctor Vengut, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hilbert Schneeweiß.

La Quinta del Buitre

Goles Goles

  • 138 Minuto 17 (Gol evento especial extremo + rematador): En Álvaro 'El Buitre' Butragueño va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Sergi Esbrí la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.
  • 183 Minuto 20 (Gol por la derecha): Al 20 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a La Quinta augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Ventura Sobrado es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 142 Minuto 90 (Gol de contra por la izquierda): Daniel Soto Aguilar va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 4 - 3 per a La Quinta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de La Quinta va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ventura Sobrado, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.