Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bétera C.F. (1419402) - Os Pardiñas (315240) » 726906376: T75/J5/VI

Liga 726906376 Información oficial sobre el partido 726906376 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.170 (14488)

Bétera C.F. Alineación oficial del equipo 'Bétera C.F.' en el partido 2 - 0 Os Pardiñas Alineación oficial del equipo 'Os Pardiñas' en el partido
Juan Jaquinot (23') 1 - 0
Kunter Taki (31') 2 - 0
Bétera C.F. Alineación oficial del equipo 'Bétera C.F.' en el partido 2 - 0 Os Pardiñas Alineación oficial del equipo 'Os Pardiñas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bétera C.F. Alineación oficial del equipo 'Bétera C.F.' en el partido 3 - 0 Os Pardiñas Alineación oficial del equipo 'Os Pardiñas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bétera C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Bétera, atacant per l'esquerra al minut 23, va aprofitar el magnífic llançament de Juan Jaquinot per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): Kunter Taki va incrementar l'avantatge de Bétera amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 11 per blocar una centrada d'en Kunter Taki va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Bétera.
  • 239 Minuto 33 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Gianpiero Facchin va marxar de Zygmunt Tik-Tak en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Bétera van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Bruno Gomersbach va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): El jugador local Juan Jaquinot per poc que no incrementa el marcador al minut 58. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Yunus Afridi va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): En Jans Grot, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 219 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Jans Grot va poder marcar per a Bétera en un servei de cantonada picat per en Ramón Boj quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87, Juan Jaquinot gairebé va marcar per a Bétera des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kay Husted de Bétera la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ekhiotz Garmendia es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Os Pardiñas

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 72 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Teemu Saros, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 216 Minuto 84 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en David Tortosa va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Sergey Polkanov, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Èric Alguersuari va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Teemu Saros de Pardiñas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.