Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cervato (988752) - Al'Iskander CF (1581605) » 726906305: T75/J1/VI

Liga 726906305 Información oficial sobre el partido 726906305 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VI.169 (14487)

cervato Alineación oficial del equipo 'cervato' en el partido 1 - 0 Al'Iskander CF Alineación oficial del equipo 'Al'Iskander CF' en el partido
Matouš Fojtík (62') 1 - 0
cervato Alineación oficial del equipo 'cervato' en el partido 1 - 0 Al'Iskander CF Alineación oficial del equipo 'Al'Iskander CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
cervato Alineación oficial del equipo 'cervato' en el partido 2 - 0 Al'Iskander CF Alineación oficial del equipo 'Al'Iskander CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cervato

Goles Goles

  • 121 Minuto 62 (Gol por el centro): cervato va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 62 Matouš Fojtík va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): cervato va estar a punt de posar-se per davant al minut 10 però Adrian Szybki va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 219 Minuto 17 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Adrian Szybki va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Francesco Davide Reichstein, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 239 Minuto 27 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Daniil Balkin va servir per deixar enrere el gegant Ysmael Eguia al minut 27, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): cervato va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 36 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Daniil Balkin ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Adrian Szybki! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, Daniil Balkin gairebé va marcar per a cervato des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Al'Iskander CF

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 11 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 11 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Hedrick Schrödter, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de AlIskander va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Sergio Panepucci, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.