Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ChorizosAsados FC (989423) - Atletico Colchoneros (437782) » 726906285: T75/J11/VI

Liga 726906285 Información oficial sobre el partido 726906285 en Hattrick

20.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / VI.168 (14486)

ChorizosAsados FC Alineación oficial del equipo 'ChorizosAsados FC' en el partido 3 - 0 Atletico Colchoneros Alineación oficial del equipo 'Atletico Colchoneros' en el partido
Carsten Doninger (8') 1 - 0
Josef Wille (23') 2 - 0
Josef Wille (68') 3 - 0
ChorizosAsados FC Alineación oficial del equipo 'ChorizosAsados FC' en el partido 3 - 0 Atletico Colchoneros Alineación oficial del equipo 'Atletico Colchoneros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ChorizosAsados FC Alineación oficial del equipo 'ChorizosAsados FC' en el partido 4 - 0 Atletico Colchoneros Alineación oficial del equipo 'Atletico Colchoneros' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ChorizosAsados FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Al minut 8 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Carsten Doninger ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, ChorizosAsados es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 23 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Josef Wille va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 141 Minuto 68 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de ChorizosAsados van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 0 mitjançant en Josef Wille.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Josef Wille va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de ChorizosAsados se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Massimo Fiorotto una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 24, però una magnífica aturada de Manolo Martínez Sáenz va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 285 Minuto 56 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de ChorizosAsados a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Cesare Bech va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Ugo Renaux, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Vladimir Kamenev de ChorizosAsados es va guanyar la targeta groga merescudament.

Atletico Colchoneros

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 67 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Colchoneros van pujar a rematar. Però en Guillermo Illescas la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Colchoneros, l'equip va recuperar la pilota al minut 70 i va contraatacar. En Ramón Malpaso va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.