Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

maradoniano's team (310192) - Rubeolo CF (1332919) » 726905831: T75/J9/VI

Liga 726905831 Información oficial sobre el partido 726905831 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VI.160 (14478)

maradoniano's team Alineación oficial del equipo 'maradoniano's team' en el partido 7 - 1 Rubeolo CF Alineación oficial del equipo 'Rubeolo CF' en el partido
Ahmis Moussakhir (3') 1 - 0
Ángel Oriol Muñoz (8') 2 - 0
2 - 1 Milan Vujičić (15')
Dani Häggkvist (73') 3 - 1
Manuel Prieto (75') 4 - 1
Eduardo Lagos (81') 5 - 1
Eduardo Lagos (83') 6 - 1
Eduardo Lagos (85') 7 - 1
maradoniano's team Alineación oficial del equipo 'maradoniano's team' en el partido 7 - 1 Rubeolo CF Alineación oficial del equipo 'Rubeolo CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
maradoniano's team Alineación oficial del equipo 'maradoniano's team' en el partido 9 - 0 Rubeolo CF Alineación oficial del equipo 'Rubeolo CF' en el partido
Tiene mala suerte 8.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

maradoniano's team

Goles Goles

  • 124 Minuto 3 (Gol de penalti): Corria el minut 3, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. maradonianos s'avançava en el marcador després que en Ahmis Moussakhir xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 185 Minuto 8 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Rubeolo. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ángel Oriol Muñoz la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del maradonianos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 8.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 73 minuts, el tirador de faltes del maradonianos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Dani Häggkvist, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 1 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de maradonianos a 4 - 1. Manuel Prieto va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de maradonianos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Eduardo Lagos progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del maradonianos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Eduardo Lagos va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 6 - 1 pujava al marcador.
  • 190 Minuto 85 (Gol de falta): En Eduardo Lagos va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 7-1.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 10 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Estevam Silveira va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Dani Häggkvist, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 233 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ahmis Moussakhir per poc que no incrementa el marcador al minut 18. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Xaiver Moena va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 208 Minuto 76 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Miguel Vagrande va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 76. En Manuel Prieto va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Javier Parada una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 84, però una magnífica aturada de Xaiver Moena va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jesús Carvajal de maradonianos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Rubeolo CF

Goles Goles

  • 186 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Rubeolo va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Milan Vujičić rematés de volea a la xarxa. El 2 - 1 pujava al marcador al minut 15.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Amarante Serna Pareja de Rubeolo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.