Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

J.NAVARRO (1365691) - tæmæˈzɪɣt (778204) » 726904632: T75/J3/VI

Liga 726904632 Información oficial sobre el partido 726904632 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VI.139 (14457)

J.NAVARRO Alineación oficial del equipo 'J.NAVARRO' en el partido 1 - 0 tæmæˈzɪɣt Alineación oficial del equipo 'tæmæˈzɪɣt' en el partido
大輔 (Daisuke) 田村 (Tamura) (44') 1 - 0
J.NAVARRO Alineación oficial del equipo 'J.NAVARRO' en el partido 1 - 0 tæmæˈzɪɣt Alineación oficial del equipo 'tæmæˈzɪɣt' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
J.NAVARRO Alineación oficial del equipo 'J.NAVARRO' en el partido 2 - 0 tæmæˈzɪɣt Alineación oficial del equipo 'tæmæˈzɪɣt' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

J.NAVARRO

Goles Goles

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en 啓 (Kei) 大沼 (Onuma) va entorpir al marcador d'en Bernát Boczkó per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 220 Minuto 40 (Ocasión de falta): Amb 40 minuts disputats, Oriol Fernández Moreno gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Manuele Roviaro va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet William Manyinyi va estar a punt de sentenciar el partit al minut 44, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Walery Byrdy una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 49, però una magnífica aturada de Manuele Roviaro va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): En 啓 (Kei) 大沼 (Onuma), entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Rumen Krústev. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56, Walery Byrdy gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Manuele Roviaro va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Nemesi Paz Ramos de J.NAVARRO es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 51, Walery Byrdy de J.NAVARRO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

tæmæˈzɪɣt

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43 de partit, Javier Ulloa quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): En Zbigniew Golus va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de RIF va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Javier Ulloa, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 54 (Ocasión de contra por la izquierda): RIF van sortir al contraatac al minut 54, però Alessandro Verducci va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Javier Ulloa.