Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cardosa Style (485727) - Lillo C.F. (123122) » 726904137: T75/J6/VI

Liga 726904137 Información oficial sobre el partido 726904137 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.130 (14448)

Cardosa Style Alineación oficial del equipo 'Cardosa Style' en el partido 1 - 2 Lillo C.F. Alineación oficial del equipo 'Lillo C.F.' en el partido
0 - 1 Sergio Triguero (13')
Nunzio Moscato (26') 1 - 1
1 - 2 Sergio Triguero (76')
Cardosa Style Alineación oficial del equipo 'Cardosa Style' en el partido 1 - 2 Lillo C.F. Alineación oficial del equipo 'Lillo C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cardosa Style Alineación oficial del equipo 'Cardosa Style' en el partido 0 - 3 Lillo C.F. Alineación oficial del equipo 'Lillo C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cardosa Style

Goles Goles

  • 111 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26, Nunzio Moscato va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 23 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Antonio Diaz, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 209 Minuto 41 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Ed Emmeloord van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Balbín Gorocín a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 240 Minuto 43 (Ocasión de contra de falta): El Cardosa va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Ed Emmeloord la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Cardosa va estar a punt de posar-se per davant al minut 51 però Exidio Badolo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Cardosa va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 55 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Exidio Badolo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Cardosa van sortir al contraatac amb encert al minut 78, però Dmytro Gnatchenko no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dudu Corrêa de Sá.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ed Emmeloord es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José María Gumbao de Cardosa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lillo C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Sergio Triguero que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Lillo.
  • 171 Minuto 76 (Gol por el centro): Amb 76 minuts jugats, Sergio Triguero de Lillo va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Sergio Triguero va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Heinz-Mario Lindiger, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 283 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Després de 22 minuts, Ariel Adrián va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Heinz-Mario Lindiger va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Gints Gončars ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.