Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nou CdC Team (1599141) - TEAM TRUJILLO CF (796777) » 726904015: T75/J3/VI

Liga 726904015 Información oficial sobre el partido 726904015 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VI.128 (14446)

Nou CdC Team Alineación oficial del equipo 'Nou CdC Team' en el partido 0 - 2 TEAM TRUJILLO CF Alineación oficial del equipo 'TEAM TRUJILLO CF' en el partido
0 - 1 Venceslau Couce (47')
0 - 2 Julio Sarmiento (76')
Nou CdC Team Alineación oficial del equipo 'Nou CdC Team' en el partido 0 - 2 TEAM TRUJILLO CF Alineación oficial del equipo 'TEAM TRUJILLO CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Nou CdC Team Alineación oficial del equipo 'Nou CdC Team' en el partido 1 - 1 TEAM TRUJILLO CF Alineación oficial del equipo 'TEAM TRUJILLO CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,6 % 13,8 % 24,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nou CdC Team

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 32 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Team va ser a punt de marcar al minut 32, quan el seu jugador Stef van der Bijl va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Hugo Dortmunder va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Team se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 213 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Miguel Gutiérrez de León de Team va intentar batre la porteria rival al minut 66 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Team va anar a parar a la dreta de l'atac on en Miguel Gutiérrez de León, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

TEAM TRUJILLO CF

Goles Goles

  • 118 Minuto 47 (Gol evento especial córner peinado): Lucio Crugliano va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de TRUJILLO, Venceslau Couce, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Julio Sarmiento de TRUJILLO l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 76 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): TRUJILLO va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 12, quan Walerian Regliński va quedar-se sol davant el porter Juan Luis Palma, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Petr Jasanský ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Juan Luis Galán va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 39, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Juan Luis Palma va aconseguir desviar el seu xut a córner.