Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Uriz F.C (119987) - Racing Delicias (990225) » 726903575: T75/J5/VI

Liga 726903575 Información oficial sobre el partido 726903575 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.120 (14438)

Uriz F.C Alineación oficial del equipo 'Uriz F.C' en el partido 1 - 4 Racing Delicias Alineación oficial del equipo 'Racing Delicias' en el partido
0 - 1 Tuukka Partanen (5')
0 - 2 Natalio Orellana (7')
Leif Taul (43') 1 - 2
1 - 3 Steponas Jurgilevičius (81')
1 - 4 Horácio Nunes (90')
Uriz F.C Alineación oficial del equipo 'Uriz F.C' en el partido 1 - 4 Racing Delicias Alineación oficial del equipo 'Racing Delicias' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Uriz F.C Alineación oficial del equipo 'Uriz F.C' en el partido 2 - 3 Racing Delicias Alineación oficial del equipo 'Racing Delicias' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,3 % 16,2 % 58,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Uriz F.C

Goles Goles

  • 103 Minuto 43 (Gol por la derecha): Passava el minut 43 del matx, quan l'atent Leif Taul va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Joseph Rivera va disposar d'una bona oportunitat al minut 19, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 218 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Linus Israëls va entorpir al marcador d'en Pierre Stoiffel per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 203 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Massimo Bläser i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Uriz, però el xut de Leif Taul va sortir bastant desviat.
  • 218 Minuto 50 (Ocasión evento especial córner peinado): Leif Taul hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Rafael Lucas havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 212 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Joseph Rivera va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Racing Delicias

Goles Goles

  • 171 Minuto 5 (Gol por el centro): Delicias agafava avantatge al minut 5 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Tuukka Partanen amb mestria.
  • 181 Minuto 7 (Gol por el centro): Natalio Orellana de Delicias va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 7. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 81 (Gol de penalti): Al minut 81 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Delicias, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Steponas Jurgilevičius va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 3.
  • 115 Minuto 90 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Horácio Nunes de Delicias va fer un bon esprint per escapar-se de Linus Israëls i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 4. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 15 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Horácio Nunes va superar els defenses rivals per velocitat al minut 15 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Oskax Aldaregi, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 31 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Delicias va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Khadim Fam va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Oskax Aldaregi de Delicias va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.