Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tarita CF (1371856) - Almas Libres (311977) » 726903488: T75/J11/VI

Liga 726903488 Información oficial sobre el partido 726903488 en Hattrick

20.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / VI.118 (14436)

Tarita CF Alineación oficial del equipo 'Tarita CF' en el partido 2 - 0 Almas Libres Alineación oficial del equipo 'Almas Libres' en el partido
Palle Jacobsen (29') 1 - 0
Murat Dervos (47') 2 - 0
Tarita CF Alineación oficial del equipo 'Tarita CF' en el partido 2 - 0 Almas Libres Alineación oficial del equipo 'Almas Libres' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tarita CF Alineación oficial del equipo 'Tarita CF' en el partido 2 - 0 Almas Libres Alineación oficial del equipo 'Almas Libres' en el partido
Tiene un resultado normal 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tarita CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): TCF va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 29 Palle Jacobsen va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de TCF pel centre va donar un gran resultat: el gol de Murat Dervos va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Louison Mendes va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de TCF se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Alberto Silvestre Avelino va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Bernard Górnaś. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del TCF van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Murat Dervos, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Al minut 61 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Murat Dervos de TCF va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 207 Minuto 77 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): TCF va ser a punt de marcar al minut 77, quan el seu jugador Nagalingam Kakarlapudi va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Almas Libres

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Libres sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Cesarino Pomarico, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 23 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): En Maciej Puczkowski va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): Libres van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 62, però el xut de Noud Vastbinder des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 286 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Ville Loppinen va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Carlos Eduardo Izáciga de Libres va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.