Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayo Tricantino (48668) - QUINTA (1591653) » 726903376: T75/J11/VI

Liga 726903376 Información oficial sobre el partido 726903376 en Hattrick

20.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / VI.116 (14434)

Rayo Tricantino Alineación oficial del equipo 'Rayo Tricantino' en el partido 2 - 3 QUINTA Alineación oficial del equipo 'QUINTA' en el partido
0 - 1 Alfonso Rapallo (11')
0 - 2 Find Lauritzen (44')
Izcautzin Cohuo (44') 1 - 2
Asier Cifre (52') 2 - 2
2 - 3 Cristian Damián Ajalla (78')
Rayo Tricantino Alineación oficial del equipo 'Rayo Tricantino' en el partido 2 - 3 QUINTA Alineación oficial del equipo 'QUINTA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rayo Tricantino Alineación oficial del equipo 'Rayo Tricantino' en el partido 2 - 0 QUINTA Alineación oficial del equipo 'QUINTA' en el partido
Tiene un resultado normal 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Tricantino

Goles Goles

  • 101 Minuto 44 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Izcautzin Cohuo trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 118 Minuto 52 (Gol evento especial córner peinado): En Edmundo Aldama entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Tricantino, un peu providencial d'en Asier Cifre va situar el 2-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Asier Cifre hauria d'haver estat gol al minut 44 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Edmundo Aldama va estar a punt de marcar al minut 48 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): En Florin Petria del Tricantino ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 220 Minuto 67 (Ocasión de falta): En Loïc Goncalves es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Tasos Kapopoulos! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Edmundo Aldama va estar a punt d'avançar els locals al minut 77 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Loïc Goncalves de Tricantino va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

QUINTA

Goles Goles

  • 116 Minuto 11 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Gábor Hartyáni va acabar en una passada genial cap al jugador de QUINTA Alfonso Rapallo, que va marcar el 0 - 1.
  • 186 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El QUINTA va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Find Lauritzen rematés de volea a la xarxa. El 0 - 2 pujava al marcador al minut 44.
  • 186 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de QUINTA va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Cristian Damián Ajalla.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): QUINTA van sortir al contraatac al minut 23, però Rico Freund va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 49 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de QUINTA va anar a parar a la dreta de l'atac on en Find Lauritzen, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alfonso Rapallo.