Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

jefonautas (1581127) - Gijon Athletic (1594930) » 726903298: T75/J7/VI

Liga 726903298 Información oficial sobre el partido 726903298 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.115 (14433)

jefonautas Alineación oficial del equipo 'jefonautas' en el partido 1 - 3 Gijon Athletic Alineación oficial del equipo 'Gijon Athletic' en el partido
Maximilià Sempere (7') 1 - 0
1 - 1 Alejandro Desplá (24')
1 - 2 Lewis Williamson (37')
1 - 3 Lewis Williamson (73')
jefonautas Alineación oficial del equipo 'jefonautas' en el partido 1 - 3 Gijon Athletic Alineación oficial del equipo 'Gijon Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
jefonautas Alineación oficial del equipo 'jefonautas' en el partido 6 - 1 Gijon Athletic Alineación oficial del equipo 'Gijon Athletic' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 5.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

jefonautas

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Els seguidors del jefonautas contenien la respiració mentre en Maximilià Sempere s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Mauro Pío de jefonautas va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36, Rafael Ugarteche arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 206 Minuto 55 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 55, tothom va saber perquè en Othmane Aymani era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 211 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Rafael Ugarteche hauria d'haver estat gol al minut 57 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Maximilià Sempere va estar a punt de marcar al minut 62 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Cristian Esterri de jefonautas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Gijon Athletic

Goles Goles

  • 161 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 en Alejandro Desplá va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 37, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Lewis Williamson es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 184 Minuto 73 (Gol de penalti): Gijon va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 3, quan Lewis Williamson va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Gijon va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Raúl Ibáñez va desviar el xut final de Klement Beneš després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pelayo Pérez Alonso de Gijon la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.