Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Brumosos (798791) - FC Bayern Jerezanen (122569) » 726903250: T75/J8/VI

Liga 726903250 Información oficial sobre el partido 726903250 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VI.114 (14432)

Los Brumosos Alineación oficial del equipo 'Los Brumosos' en el partido 2 - 5 FC Bayern Jerezanen Alineación oficial del equipo 'FC Bayern Jerezanen' en el partido
Oskar Koniak (38') 1 - 0
1 - 1 Marcel Kropilák (44')
1 - 2 Vural Talat (60')
1 - 3 Zeriab Radman (66')
Tadeusz Leszkowicz (67') 2 - 3
2 - 4 Clemente Di Gianpasquale (90')
2 - 5 Hans-Toby Rauchbauer-Hahnenkamm (91')
Los Brumosos Alineación oficial del equipo 'Los Brumosos' en el partido 2 - 5 FC Bayern Jerezanen Alineación oficial del equipo 'FC Bayern Jerezanen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Los Brumosos Alineación oficial del equipo 'Los Brumosos' en el partido 1 - 6 FC Bayern Jerezanen Alineación oficial del equipo 'FC Bayern Jerezanen' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,9 % 0,2 % 93,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Brumosos

Goles Goles

  • 137 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Lesław Dolata va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 38 de joc. Oskar Koniak es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 102 Minuto 67 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 67 de partit i el marcador es posà 2 - 3 quan en Tadeusz Leszkowicz, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Brumosos a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 37 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Tadeusz Leszkowicz va rebre molts aplaudiments. Al minut 37 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 44 per blocar una centrada d'en Joan Pol Puchal va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Brumosos.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Wilfred Williams va estar a punt d'acabar en gol al minut 44, però el porter visitant José Fernán García va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lesław Dolata de Brumosos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Robson Silva Souza de Brumosos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 39 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lesław Dolata de Brumosos va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

FC Bayern Jerezanen

Goles Goles

  • 140 Minuto 44 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Bayern va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Marcel Kropilák aconseguint el 1 - 1.
  • 173 Minuto 60 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Vural Talat va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Zeriab Radman de Bayern va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 66. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 90 (Gol por la derecha): Al 90 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Bayern augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Clemente Di Gianpasquale es rifés el porter i marqués el 2 - 4.
  • 182 Minuto 91 (Gol por la izquierda): Al minut 91 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Hans-Toby Rauchbauer-Hahnenkamm va ser l'anotador del 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Clemente Di Gianpasquale va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Radu-Alexandru Mih, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 284 Minuto 71 (Ocasión de penalti): Un penal fallat per Marcel Kropilák de Bayern al minut 71 va animar els seguidors locals, que estaven una mica deprimits.