Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estrella de Madrid (125142) - Reales Jenas (1456399) » 726903062: T75/J3/VI

Liga 726903062 Información oficial sobre el partido 726903062 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VI.111 (14429)

Estrella de Madrid Alineación oficial del equipo 'Estrella de Madrid' en el partido 6 - 1 Reales Jenas Alineación oficial del equipo 'Reales Jenas' en el partido
Francisco Chávez (41') 1 - 0
Francisco Chávez (42') 2 - 0
Sergio Cortabarría (43') 3 - 0
Francisco Chávez (48') 4 - 0
Marian Frangopol (78') 5 - 0
5 - 1 Django Zadelaar (83')
Sancho Muñoz Rubio (85') 6 - 1
Estrella de Madrid Alineación oficial del equipo 'Estrella de Madrid' en el partido 6 - 1 Reales Jenas Alineación oficial del equipo 'Reales Jenas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Estrella de Madrid Alineación oficial del equipo 'Estrella de Madrid' en el partido 6 - 0 Reales Jenas Alineación oficial del equipo 'Reales Jenas' en el partido
Tiene un resultado normal 5.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estrella de Madrid

Goles Goles

  • 122 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Francisco Chávez de Estrella aconseguir un gol al minut 41 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 119 Minuto 42 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Estrella va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Francisco Chávez va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 0.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): En Sergio Cortabarría va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 185 Minuto 48 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Reales. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Francisco Chávez la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Estrella es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 0 arribava al minut 48.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Marian Frangopol va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Estrella pel centre va donar un gran resultat: el gol de Sancho Muñoz Rubio va posar el 6 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Francisco Chávez! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Sergio Cortabarría, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Francisco Chávez es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Evencio Uía una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 86, però una magnífica aturada de Alexey Glukhov va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Reales Jenas

Goles Goles

  • 151 Minuto 83 (Gol por el centro): Un mica després, Django Zadelaar de Reales va reduir fàcilment l'avantatge local a 5 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56, Éric Feger va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 218 Minuto 66 (Ocasión evento especial córner peinado): Marco Paredes hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Django Zadelaar havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Mihai Săraru de Reales va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.