Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

XXI Century Rubí Green Eagles (1578493) - El tomate mecánico (774361) » 726902057: T75/J4/VI

Liga 726902057 Información oficial sobre el partido 726902057 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VI.93 (14411)

XXI Century Rubí Green Eagles Alineación oficial del equipo 'XXI Century Rubí Green Eagles' en el partido 0 - 3 El tomate mecánico Alineación oficial del equipo 'El tomate mecánico' en el partido
0 - 1 Emanuel Subu (25')
0 - 2 Birol Çav (54')
0 - 3 Heino Puhakka (82')
XXI Century Rubí Green Eagles Alineación oficial del equipo 'XXI Century Rubí Green Eagles' en el partido 0 - 3 El tomate mecánico Alineación oficial del equipo 'El tomate mecánico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
XXI Century Rubí Green Eagles Alineación oficial del equipo 'XXI Century Rubí Green Eagles' en el partido 2 - 1 El tomate mecánico Alineación oficial del equipo 'El tomate mecánico' en el partido
Tiene mala suerte 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,5 % 0,4 % 8,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

XXI Century Rubí Green Eagles

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Century va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 10 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Albert Offersen ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 240 Minuto 19 (Ocasión de contra de falta): Century van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 19 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Bohdan Naňák no va ser gens encertat.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23, Filip Szęszoł arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24 es va veure una gran oportunitat per a Century per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Simón Andía, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Raemon Verbon va entorpir al marcador d'en Albert Offersen per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 202 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al 76, Raemon Verbon hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Mickaël Latchimy. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 201 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Jorge Sáenz Soto no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Albert Offersen de Century amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rafael Lejón de Century va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bohdan Naňák.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, 陆 (Lu) 贤凯 (Xiankai) de Century va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

El tomate mecánico

Goles Goles

  • 141 Minuto 25 (Gol de contra por el centro): mecánico sabia com jugar al contraatac, i al minut 25, Emanuel Subu va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 182 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Al minut 54 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Birol Çav va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Heino Puhakka de mecánico l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 82 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18 de partit, Emanuel Subu quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Jorge Escalona quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Martino Deidda, però la pilota va topar amb el travesser.