Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fuenlabrada23 (123482) - Pake+ U. D. (772972) » 726901850: T75/J8/VI

Liga 726901850 Información oficial sobre el partido 726901850 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VI.89 (14407)

Fuenlabrada23 Alineación oficial del equipo 'Fuenlabrada23' en el partido 0 - 2 Pake+ U. D. Alineación oficial del equipo 'Pake+ U. D.' en el partido
0 - 1 Francesc de Pau Alcoletge (11')
0 - 2 Fernando Rebollar (67')
Fuenlabrada23 Alineación oficial del equipo 'Fuenlabrada23' en el partido 0 - 2 Pake+ U. D. Alineación oficial del equipo 'Pake+ U. D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fuenlabrada23 Alineación oficial del equipo 'Fuenlabrada23' en el partido 0 - 3 Pake+ U. D. Alineación oficial del equipo 'Pake+ U. D.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fuenlabrada23

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): En José Martínez Castro va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 218 Minuto 49 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Fuenlabrada23 Sebastian Vărăreanu quasi marca al minut 49 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Rubén Robledo l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Práxedes Oriol de Fuenlabrada23 es va emportar una amonestació al minut 90 per provocar un rival.

Pake+ U. D.

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Francesc de Pau Alcoletge va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 67 (Gol por la derecha): Al 67 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Pake+ augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Fernando Rebollar es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Pake+ va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Beñat Pimentel va desviar el xut final de Manuel Fuenleal després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 285 Minuto 10 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Pake+ van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Lauri Räbinä, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 283 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Després de 13 minuts, Juan Javier Chica va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Beñat Pimentel va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 208 Minuto 17 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Francesc de Pau Alcoletge de Pake+ va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Elías Celayanda que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 283 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Elías Celayanda, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Elías Celayanda va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 225 Minuto 50 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Manuel Fuenleal es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Mariano Digno va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Francesc de Pau Alcoletge. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mariano Digno de Pake+ la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.