Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los arrasadores del infierno (492856) - Figueres-Alt Empordà (1372416) » 726901817: T75/J14/VI

Liga 726901817 Información oficial sobre el partido 726901817 en Hattrick

11.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VI.88 (14406)

Los arrasadores del infierno Alineación oficial del equipo 'Los arrasadores del infierno' en el partido 0 - 4 Figueres-Alt Empordà Alineación oficial del equipo 'Figueres-Alt Empordà' en el partido
0 - 1 Joan Pere Balades (14')
0 - 2 Cristian Scornaienchi (36')
0 - 3 Pedro Dolorde (49')
0 - 4 Cristian Scornaienchi (66')
Los arrasadores del infierno Alineación oficial del equipo 'Los arrasadores del infierno' en el partido 0 - 4 Figueres-Alt Empordà Alineación oficial del equipo 'Figueres-Alt Empordà' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los arrasadores del infierno Alineación oficial del equipo 'Los arrasadores del infierno' en el partido 0 - 2 Figueres-Alt Empordà Alineación oficial del equipo 'Figueres-Alt Empordà' en el partido
Tiene un resultado normal 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,1 % 0,1 % 96,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los arrasadores del infierno

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 58 (Tarjeta roja directa): Al minut 58 en Nuri Swais va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Miro Cardoso de arrasadores es va guanyar la targeta groga merescudament.

Figueres-Alt Empordà

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): Al minut 14 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Joan Pere Balades que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36, Cristian Scornaienchi va augmentar l'avantatge de Figueres-Alt a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 185 Minuto 49 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Figueres-Alt van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Pedro Dolorde va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Cristian Scornaienchi, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 13 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Pedro Dolorde va deixar a Miro Cardoso assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 281 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Bidzina Gvantsiladze quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Victor-Lucian Porca, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 280 Minuto 31 (Ocasión de falta): Victor-Lucian Porca va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Shayan Rokhsari que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Cristian Scornaienchi es va quedar sol davant del porter, al minut 90. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.