Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Maitino One (1431551) - Atlético Panturrano (1438185) » 726901724: T75/J5/VI

Liga 726901724 Información oficial sobre el partido 726901724 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.87 (14405)

Maitino One Alineación oficial del equipo 'Maitino One' en el partido 4 - 2 Atlético Panturrano Alineación oficial del equipo 'Atlético Panturrano' en el partido
Hannes Simbrunner (36') 1 - 0
1 - 1 Raúl de Caamaño (38')
Manuel Ceron (39') 2 - 1
Grim Franken (63') 3 - 1
3 - 2 Nathan Schwindel (83')
Radu Constantinescu (85') 4 - 2
Maitino One Alineación oficial del equipo 'Maitino One' en el partido 4 - 2 Atlético Panturrano Alineación oficial del equipo 'Atlético Panturrano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Maitino One Alineación oficial del equipo 'Maitino One' en el partido 3 - 0 Atlético Panturrano Alineación oficial del equipo 'Atlético Panturrano' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maitino One

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Hannes Simbrunner, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Maitino se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 36.
  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 els aficionats van embogir quan en Manuel Ceron va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Maitino.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Grim Franken es va introduir dins la defensa central al minut 63, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): En Radu Constantinescu de Maitino va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Manuel Ceron va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Maitino.
  • 224 Minuto 30 (Ocasión de penalti): En Hannes Simbrunner va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 30, però el porter visitant Davide Tabacchini el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Mauro Cardil, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 230 Minuto 73 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Hannes Simbrunner, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Maitino van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Grim Franken, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, Hannes Simbrunner gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Davide Tabacchini va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Atlético Panturrano

Goles Goles

  • 138 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Arthur Mosteller arribés a peus de Raúl de Caamaño, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Panturrano el 1 - 1.
  • 141 Minuto 83 (Gol de contra por el centro): Nathan Schwindel va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Panturrano, al minut 83. El marcador va canviar a 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 78 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Alberto Llanos haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Panturrano al minut 78.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tamás Csizmazia de Panturrano la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Bertalan Sági de Panturrano es va guanyar la targeta groga merescudament.