Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Patxiflete Honduras (125433) - At. Mussol (796234) » 726901480: T75/J13/VI

Liga 726901480 Información oficial sobre el partido 726901480 en Hattrick

04.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 13 / VI.82 (14400)

Patxiflete Honduras Alineación oficial del equipo 'Patxiflete Honduras' en el partido 0 - 0 At. Mussol Alineación oficial del equipo 'At. Mussol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Patxiflete Honduras Alineación oficial del equipo 'Patxiflete Honduras' en el partido 3 - 0 At. Mussol Alineación oficial del equipo 'At. Mussol' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patxiflete Honduras

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 6 (Ocasión de falta): En Tomasz Baliński es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 224 Minuto 36 (Ocasión de penalti): En Tomasz Baliński va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 36, però el porter visitant Mickey Langford el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 237 Minuto 54 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Tit Šostarka va fer al minut 54 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Tomasz Baliński, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Al minut 67, Tomasz Baliński arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Abelardo Álvarez de Meda va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 209 Minuto 81 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Eduardo Pardo García va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Francisco Romero Ruiz. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Patxiflete va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Francisco Trevilla en un 1 contra 1 amb el porter Mickey Langford, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Willman Corozo de Patxiflete va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eduardo Pardo García de Patxiflete va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Eduardo Pardo García va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

At. Mussol

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Mussol, l'equip va recuperar la pilota al minut 68 i va contraatacar. En Jordi Clotet va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Antonio Varela de Mussol amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.