Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F. C. La Barriada (1584185) - Davor Suker Forever (1581303) » 726901415: T75/J11/VI

Liga 726901415 Información oficial sobre el partido 726901415 en Hattrick

20.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / VI.81 (14399)

F. C. La Barriada Alineación oficial del equipo 'F. C. La Barriada' en el partido 1 - 4 Davor Suker Forever Alineación oficial del equipo 'Davor Suker Forever' en el partido
0 - 1 Gustavo Ariel Colla (8')
Gabriel Forna (14') 1 - 1
1 - 2 Faraji Kowuoche (60')
1 - 3 Gustavo Ariel Colla (71')
1 - 4 Kjell Inge Andersen (74')
F. C. La Barriada Alineación oficial del equipo 'F. C. La Barriada' en el partido 1 - 4 Davor Suker Forever Alineación oficial del equipo 'Davor Suker Forever' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F. C. La Barriada Alineación oficial del equipo 'F. C. La Barriada' en el partido 2 - 1 Davor Suker Forever Alineación oficial del equipo 'Davor Suker Forever' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,3 % 1,1 % 12,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F. C. La Barriada

Goles Goles

  • 139 Minuto 14 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Gabriel Forna van servir per superar a l'últim defensor, en Olli Niittymäki. Tot va acabar amb el 1 - 1 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Barriada cantant "Gabriel Forna selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4, Ugo Birindelli arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Philipp Richer va estar a punt d'acabar en gol al minut 23, però el porter visitant Jessie Thorstensson va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 25 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 25 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Toon Wiemers va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): En Carlos Hernán Fontana va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Carlos Hernán Fontana de Barriada amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Davor Suker Forever

Goles Goles

  • 185 Minuto 8 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Forever van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Gustavo Ariel Colla va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 60 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Faraji Kowuoche, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 119 Minuto 71 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Kjell Inge Andersen sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Gustavo Ariel Colla que, efectivament, va fer pujar el 1 - 3!
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 74, Forever va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Kjell Inge Andersen.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Kjell Inge Andersen va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Forever que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 216 Minuto 89 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Ferdi Seurinck va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 89, i va passar la pilota a Faraji Kowuoche, però aquest no va encertar a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Anar Əliyev de Forever va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.