Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.C Cabanas (1339448) - Sisante C.F. (989173) » 726900674: T75/J9/VI

Liga 726900674 Información oficial sobre el partido 726900674 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VI.68 (14386)

R.C Cabanas Alineación oficial del equipo 'R.C Cabanas' en el partido 1 - 2 Sisante C.F. Alineación oficial del equipo 'Sisante C.F.' en el partido
Jorge Aneiros (16') 1 - 0
1 - 1 Sifis Valioulis (83')
1 - 2 Jon Agledal (85')
R.C Cabanas Alineación oficial del equipo 'R.C Cabanas' en el partido 1 - 2 Sisante C.F. Alineación oficial del equipo 'Sisante C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
R.C Cabanas Alineación oficial del equipo 'R.C Cabanas' en el partido 3 - 1 Sisante C.F. Alineación oficial del equipo 'Sisante C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 2.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,6 % 2,0 % 15,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C Cabanas

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Jorge Aneiros, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Cabanas se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 16.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En Enetz Sagartegieta, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Jorge Aneiros gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Midas Wanders va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): El Cabanas ho intentava per la dreta per mitjà de Juan Luis Miño, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 211 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Alberto das Conchas va estar a punt de marcar al minut 86 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Cabanas va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ernesto Genovese, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Sisante C.F.

Goles Goles

  • 164 Minuto 83 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Sifis Valioulis marqués l'empat. Al minut 83 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 173 Minuto 85 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 85, quan Jon Agledal va posar els visitants Sisante per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Anouer Ghozzi va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 261 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Bernd Feyl va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 237 Minuto 87 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Juan Narváez va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Luis 'El nano' Uceda va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Esteban Lacalle Cuvillo de Sisante la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.