Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Robus (1593414) - CD Musho Betii (314751) » 726900075: T75/J12/VI

Liga 726900075 Información oficial sobre el partido 726900075 en Hattrick

27.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / VI.57 (14375)

F.C Robus Alineación oficial del equipo 'F.C Robus' en el partido 1 - 0 CD Musho Betii Alineación oficial del equipo 'CD Musho Betii' en el partido
Nariman Divari (80') 1 - 0
F.C Robus Alineación oficial del equipo 'F.C Robus' en el partido 1 - 0 CD Musho Betii Alineación oficial del equipo 'CD Musho Betii' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C Robus Alineación oficial del equipo 'F.C Robus' en el partido 2 - 0 CD Musho Betii Alineación oficial del equipo 'CD Musho Betii' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Robus

Goles Goles

  • 121 Minuto 80 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Nariman Divari, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Robus se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 80.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Juan María Sánchez del Robus ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Vicente Chávez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Robus se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Henrik Väin va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Michal Mrskoš va estar a punt d'acabar en gol al minut 37, però el porter visitant Adam Krajniewski va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Robus va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Henrik Väin en un 1 contra 1 amb el porter Adam Krajniewski, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 239 Minuto 70 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Shina Dimmoh va marxar de Ignacio Santigosa en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Robus van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Robus per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 75, quan Vicente Chávez va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 220 Minuto 76 (Ocasión de falta): Kay Schmied-Blecha quasi dona a Robus l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Henrik Väin va estar a punt d'avançar els locals al minut 77 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

CD Musho Betii

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): Musho van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 7, però Toms Apsīts va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): Musho van sortir al contraatac al minut 28, però Toms Apsīts va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 240 Minuto 39 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Musho sortien al contraatac. La falta llançada per Toms Apsīts va sortir força alta sense massa perill.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 78 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Laurenz Kokanovic, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.