Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PALANCA F.C (1430823) - Mogar (1458160) » 726899889: T75/J8/VI

Liga 726899889 Información oficial sobre el partido 726899889 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VI.54 (14372)

PALANCA F.C Alineación oficial del equipo 'PALANCA F.C' en el partido 0 - 1 Mogar Alineación oficial del equipo 'Mogar' en el partido
0 - 1 Geert-Jan van Reen (81')
PALANCA F.C Alineación oficial del equipo 'PALANCA F.C' en el partido 0 - 1 Mogar Alineación oficial del equipo 'Mogar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PALANCA F.C Alineación oficial del equipo 'PALANCA F.C' en el partido 2 - 1 Mogar Alineación oficial del equipo 'Mogar' en el partido
Tiene mala suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,0 % 3,7 % 18,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PALANCA F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Sandro Pigozzi va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de PA se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de PA, l'equip va recuperar la pilota al minut 51 i va contraatacar. En Sandro Pigozzi va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): PA va estar a punt de posar-se per davant al minut 73 però Melat Aganiyazov va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 224 Minuto 80 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 80, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Sandro Pigozzi sempre els tira per la dreta i en Lennard Van Ginderen, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 211 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87, Melat Aganiyazov quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Mogar

Goles Goles

  • 140 Minuto 81 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Mogar va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Geert-Jan van Reen aconseguint el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Al minut 7, un refús desafortunat de Filipe de Carvalho, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Mircea-Andrei Rizică no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Alvino Revenga va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 28, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Filipe de Carvalho va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): En Antoni Hereu va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Mogar va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 39, quan Joran Engelfriet va quedar-se sol davant el porter Filipe de Carvalho, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Es duien 50 minuts de partit jugats quan Sancho Alagón va estar a punt de posar per davant a Mogar amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Filipe de Carvalho va impedir un gol cantat.
  • 237 Minuto 69 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Sancho Alagón va fer al minut 69 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Mircea-Andrei Rizică, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Yao Akichi va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.