Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Torredembarra (1457158) - Albeitar CF (1370316) » 726899664: T75/J7/VI

Liga 726899664 Información oficial sobre el partido 726899664 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.50 (14368)

FC Torredembarra Alineación oficial del equipo 'FC Torredembarra' en el partido 1 - 5 Albeitar CF Alineación oficial del equipo 'Albeitar CF' en el partido
0 - 1 Jonata Epaminonda (7')
0 - 2 Jesús Fernández (36')
Florián Romero (70') 1 - 2
Xedeón Borde (81') 1 - 3
1 - 4 Jonata Epaminonda (84')
1 - 5 Jesús Fernández (88')
FC Torredembarra Alineación oficial del equipo 'FC Torredembarra' en el partido 1 - 5 Albeitar CF Alineación oficial del equipo 'Albeitar CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
FC Torredembarra Alineación oficial del equipo 'FC Torredembarra' en el partido 1 - 5 Albeitar CF Alineación oficial del equipo 'Albeitar CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Torredembarra

Goles Goles

  • 103 Minuto 70 (Gol por la derecha): Els seguidors del Torredembarra van tornar a saltar d'alegria al minut 70. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Florián Romero que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.
  • 125 Minuto 81 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 1 - 3 el va marcar Xedeón Borde a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 34 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Franz Dobrowolny quasi empata el partit per a Torredembarra, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 213 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El Torredembarra va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Mattin Arritegi la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 203 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Albano Falante i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Torredembarra, però el xut de Luis Röbern va sortir bastant desviat.
  • 200 Minuto 42 (Ocasión de falta): Torredembarra va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 42, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 289 Minuto 52 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Virgílio Mesquita va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Olivier Balliu el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 213 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Després de 77 minuts, Franz Dobrowolny va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 201 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Vittorio Bononi va disposar d'una bona oportunitat al minut 85, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 202 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al 87, Vittorio Bononi hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Albano Falante. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Vittorio Bononi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Albeitar CF

Goles Goles

  • 139 Minuto 7 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Jonata Epaminonda va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Florián Romero per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 0 - 1
  • 143 Minuto 36 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Albeitar va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Jesús Fernández, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 2.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 84, Albeitar va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Jonata Epaminonda.
  • 181 Minuto 88 (Gol por el centro): Al minut 88, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Jesús Fernández va augmentar l'avantatge de Albeitar a 1 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Florin Farmazon quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Elijah Brocklehurst, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Róbert Debreczeni després de 38 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Elijah Brocklehurst va poder desviar-lo a córner.