Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Catalaya C.F. (1435768) - Pildurecas Amarillas FC (1584248) » 726899165: T75/J9/VI

Liga 726899165 Información oficial sobre el partido 726899165 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VI.41 (14359)

Catalaya C.F. Alineación oficial del equipo 'Catalaya C.F.' en el partido 0 - 0 Pildurecas Amarillas FC Alineación oficial del equipo 'Pildurecas Amarillas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Catalaya C.F. Alineación oficial del equipo 'Catalaya C.F.' en el partido 1 - 1 Pildurecas Amarillas FC Alineación oficial del equipo 'Pildurecas Amarillas FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,9 % 33,1 % 28,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Catalaya C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 25 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Christian Gamweger van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Mirko Bundt a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 216 Minuto 55 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Manius Gudeliūnas va ser clau en la jugada d'atac de Catalaya al minut 55, quan ell mateix va fer una passada brutal a Edgar Núñez, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): En Wilfried Fingerhut va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Catalaya se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 240 Minuto 85 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Catalaya van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 85 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Edgar Núñez, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Erdenne Hautemann de Catalaya amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Pildurecas Amarillas FC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pildurecas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ioan Crişan va sortir per sobre el travesser.
  • 270 Minuto 86 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Fernando Halcón al minut 86 semblava entrar, però Majid Kimiagar va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.