Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Isco CF (1600374) - Longuera U.D. (1332178) » 726898940: T75/J8/VI

Liga 726898940 Información oficial sobre el partido 726898940 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VI.37 (14355)

Isco CF Alineación oficial del equipo 'Isco CF' en el partido 1 - 2 Longuera U.D. Alineación oficial del equipo 'Longuera U.D.' en el partido
0 - 1 Flavio Barrera (41')
0 - 2 Hami Algım (53')
Armin van Nimwegen (79') 1 - 2
Isco CF Alineación oficial del equipo 'Isco CF' en el partido 1 - 2 Longuera U.D. Alineación oficial del equipo 'Longuera U.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Isco CF Alineación oficial del equipo 'Isco CF' en el partido 0 - 3 Longuera U.D. Alineación oficial del equipo 'Longuera U.D.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Isco CF

Goles Goles

  • 100 Minuto 79 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Armin van Nimwegen va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 72 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 72. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Armin van Nimwegen la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Kenneth Stigum es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ismoil Ibrohimov de Isco va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Longuera U.D.

Goles Goles

  • 172 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Longuera va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 41. Flavio Barrera va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53, Hami Algım va augmentar l'avantatge de Longuera a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 6 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Fernando Medina Martín va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Maiol Grau per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Longuera que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Maidar Arslan, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): En Flavio Barrera va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 24, quan en Luis Díaz va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Luis Díaz va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Orlando Buchanan, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 282 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Johnny Chapuisat, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 66 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Longuera va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Luis Díaz després de 75 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Orlando Buchanan va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Luís Manuel Piedade es va quedar sol davant del porter, al minut 81. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.