Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cal Mays F.C. (1334790) - Mael CF (49115) » 726898855: T75/J1/VI

Liga 726898855 Información oficial sobre el partido 726898855 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VI.36 (14354)

Cal Mays F.C. Alineación oficial del equipo 'Cal Mays F.C.' en el partido 1 - 2 Mael CF Alineación oficial del equipo 'Mael CF' en el partido
0 - 1 Meir Baratz (27')
0 - 2 Veli Mäntypuro (31')
Juan Antón La Riba (48') 1 - 2
Cal Mays F.C. Alineación oficial del equipo 'Cal Mays F.C.' en el partido 1 - 2 Mael CF Alineación oficial del equipo 'Mael CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cal Mays F.C. Alineación oficial del equipo 'Cal Mays F.C.' en el partido 0 - 2 Mael CF Alineación oficial del equipo 'Mael CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cal Mays F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 48 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Juan Antón La Riba de Mays va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Mays van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 39, però Thomas Werner Höfen va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 240 Minuto 58 (Ocasión de contra de falta): Mays va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Pablo Téllez va anar a parar a les mans del porter.
  • 286 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Miklós Deák va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Mael CF

Goles Goles

  • 105 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Manel Salleras va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Meir Baratz va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Mael posava el marcador 0 a 1.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Veli Mäntypuro de Mael va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 31. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Marcos Vallejo es va quedar sol davant del porter, al minut 29. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 235 Minuto 37 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Meir Baratz es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 37, però el porter va aturar el seu xut.
  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Després de 47 minuts, Veli Mäntypuro va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Gustaw Płocharski va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Veli Mäntypuro de Mael va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 57 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Veli Mäntypuro quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Gustaw Płocharski, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Marco Vellucci va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 89, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Veli Mäntypuro de Mael amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Manel Salleras de Mael va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73 de partit, Manel Salleras de Mael va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.