Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Redelimitación (1578645) - resakosas con marcha (309581) » 726898742: T75/J1/VI

Liga 726898742 Información oficial sobre el partido 726898742 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VI.34 (14352)

Atlético Redelimitación Alineación oficial del equipo 'Atlético Redelimitación' en el partido 3 - 3 resakosas con marcha Alineación oficial del equipo 'resakosas con marcha' en el partido
0 - 1 Gary Clune (4')
0 - 2 Thomas Pointner (19')
Daniel Tavares Gomes (64') 1 - 2
1 - 3 Viriato Afonso Lopes (69')
Matteo Fanello (87') 2 - 3
Jerre Heijl (89') 3 - 3
Atlético Redelimitación Alineación oficial del equipo 'Atlético Redelimitación' en el partido 3 - 3 resakosas con marcha Alineación oficial del equipo 'resakosas con marcha' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlético Redelimitación Alineación oficial del equipo 'Atlético Redelimitación' en el partido 2 - 1 resakosas con marcha Alineación oficial del equipo 'resakosas con marcha' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,1 % 0,5 % 9,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Redelimitación

Goles Goles

  • 101 Minuto 64 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Daniel Tavares Gomes, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Redelimitación.
  • 104 Minuto 87 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de Redelimitación al minut 87. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Matteo Fanello va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 2 - 3.
  • 112 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Redelimitación s'esgargamellaven dempeus per esperonar Jerre Heijl que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 89 i suposava l'empat a 3 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Redelimitación enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 213 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Gastone Conticini de Redelimitación va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 17, però no va estar gaire encertat.
  • 212 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Barna Szatvári va estar a punt d'empatar per a Redelimitación quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Hansjochen Nobis va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gastone Conticini de Redelimitación va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

resakosas con marcha

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Al minut 4 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a resakosas prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Gary Clune.
  • 182 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Thomas Pointner, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 141 Minuto 69 (Gol de contra por el centro): resakosas sabia com jugar al contraatac, i al minut 69, Viriato Afonso Lopes va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): En Gary Clune va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 281 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Holger Holm va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Thomas Pointner, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 67 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. resakosas va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86 de partit, Viriato Afonso Lopes va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): José Luis Lucardi va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 88, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.