Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rasta CF (125558) - FC-Yharnam (1434667) » 726898650: T75/J6/VI

Liga 726898650 Información oficial sobre el partido 726898650 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.32 (14350)

Rasta CF Alineación oficial del equipo 'Rasta CF' en el partido 0 - 3 FC-Yharnam Alineación oficial del equipo 'FC-Yharnam' en el partido
0 - 1 Jorge García de Zuñiga (31')
0 - 2 Jorge García de Zuñiga (43')
0 - 3 Jorge García de Zuñiga (69')
Rasta CF Alineación oficial del equipo 'Rasta CF' en el partido 0 - 3 FC-Yharnam Alineación oficial del equipo 'FC-Yharnam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rasta CF Alineación oficial del equipo 'Rasta CF' en el partido 2 - 0 FC-Yharnam Alineación oficial del equipo 'FC-Yharnam' en el partido
Tiene mala suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rasta CF

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 12 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Jānis Pāns va entorpir al marcador d'en Luigi Piredda per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Rasta va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Larry Eriksson en un 1 contra 1 amb el porter Andrei Sachelarescu, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Daniel Negoiasă va estar a punt d'empatar per a Rasta quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Andrei Sachelarescu va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 203 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Andrei Sachelarescu i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Rasta, però el xut de Larry Eriksson va sortir bastant desviat.
  • 289 Minuto 44 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Larry Eriksson per la seva rapidesa. Al minut 44 va intentar marxar per velocitat d'en Arnoldo da Illa, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 203 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Rasta va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Pedro Soeiro va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Andrei Sachelarescu va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 200 Minuto 64 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 64. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Andrzej Plackowski la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Patryk Korzański de Rasta amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pedro Soeiro.

FC-Yharnam

Goles Goles

  • 173 Minuto 31 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Jorge García de Zuñiga va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jorge García de Zuñiga de FC-Yharnam l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 43 de partit.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Jorge García de Zuñiga va ser l'anotador del 0 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jorge García de Zuñiga es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.