Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

no me achuches ke estoy en el filo (1585104) - C.F. Mediona (794490) » 726898593: T75/J6/VI

Liga 726898593 Información oficial sobre el partido 726898593 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.31 (14349)

no me achuches ke estoy en el filo Alineación oficial del equipo 'no me achuches ke estoy en el filo' en el partido 1 - 1 C.F. Mediona Alineación oficial del equipo 'C.F. Mediona' en el partido
0 - 1 Klaus Vossoughi (36')
Benjamí Puigsallosas (74') 1 - 1
no me achuches ke estoy en el filo Alineación oficial del equipo 'no me achuches ke estoy en el filo' en el partido 1 - 1 C.F. Mediona Alineación oficial del equipo 'C.F. Mediona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
no me achuches ke estoy en el filo Alineación oficial del equipo 'no me achuches ke estoy en el filo' en el partido 0 - 2 C.F. Mediona Alineación oficial del equipo 'C.F. Mediona' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,9 % 0,1 % 97,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

no me achuches ke estoy en el filo

Goles Goles

  • 141 Minuto 74 (Gol de contra por el centro): achuches sabia com jugar al contraatac, i al minut 74, Benjamí Puigsallosas va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 9 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Riku Borg va entorpir al marcador d'en Ezki Ziarain per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del achuches sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Roberto Esquivel, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 42 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): En Ivan Moyà va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

C.F. Mediona

Goles Goles

  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Klaus Vossoughi va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 19 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Éric Pauly al minut 19 semblava entrar, però Domingos Malafaia va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 280 Minuto 38 (Ocasión de falta): Domingos Malafaia va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Éric Pauly que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Després de 41 minuts, Alec Cashman va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Domingos Malafaia va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 284 Minuto 43 (Ocasión de penalti): Un penal fallat per Éric Pauly de Mediona al minut 43 va animar els seguidors locals, que estaven una mica deprimits.
  • 282 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Manuel Boschmans va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 51, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 215 Minuto 72 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Manuel Boschmans quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 273 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Abonora Al-Khalla de Mediona, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 85, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!