Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valentia fc (1335569) - Chicho F.C (310473) » 726897518: T75/J3/VI

Liga 726897518 Información oficial sobre el partido 726897518 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VI.12 (14330)

Valentia fc Alineación oficial del equipo 'Valentia fc' en el partido 3 - 0 Chicho F.C Alineación oficial del equipo 'Chicho F.C' en el partido
Jonathan Haddow (35') 1 - 0
Hezekiah Chibulunje (78') 2 - 0
Hezekiah Chibulunje (83') 3 - 0
Valentia fc Alineación oficial del equipo 'Valentia fc' en el partido 3 - 0 Chicho F.C Alineación oficial del equipo 'Chicho F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Valentia fc Alineación oficial del equipo 'Valentia fc' en el partido 2 - 0 Chicho F.C Alineación oficial del equipo 'Chicho F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valentia fc

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Valentia va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 35 Jonathan Haddow va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 130 Minuto 78 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Hezekiah Chibulunje va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 78 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 130 Minuto 83 (Gol de falta): El gol de falta de Hezekiah Chibulunje sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 83 i ampliar l'avantatge de Valentia a 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jonathan Haddow va estar a punt d'acabar en gol al minut 15, però el porter visitant Mauro 'Muro' Díez va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Octavian Biciuşcă del Valentia ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Adrian Fediuc! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Adrian Fediuc va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Valentia se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 230 Minuto 53 (Ocasión de falta): Al minut 53, Hezekiah Chibulunje gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Chicho F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): Chichos van sortir al contraatac al minut 27, però Ionuţ Pandelea va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): En Ionuţ Pandelea va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Chichos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Fernando Haro Diéguez va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hj Ariffin bin Hj Saiful de Chichos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.