Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Winwardeng (1461207) - Campo de la Verdad F.C. (121648) » 726897385: T75/J11/VI

Liga 726897385 Información oficial sobre el partido 726897385 en Hattrick

20.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / VI.9 (14327)

Winwardeng Alineación oficial del equipo 'Winwardeng' en el partido 2 - 1 Campo de la Verdad F.C. Alineación oficial del equipo 'Campo de la Verdad F.C.' en el partido
0 - 1 Coşar Tunay (9')
Anders Sundgård (57') 1 - 1
Gracjan Czerbniak (89') 2 - 1
Winwardeng Alineación oficial del equipo 'Winwardeng' en el partido 2 - 1 Campo de la Verdad F.C. Alineación oficial del equipo 'Campo de la Verdad F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Winwardeng Alineación oficial del equipo 'Winwardeng' en el partido 1 - 1 Campo de la Verdad F.C. Alineación oficial del equipo 'Campo de la Verdad F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,3 % 4,4 % 19,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Winwardeng

Goles Goles

  • 113 Minuto 57 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Anders Sundgård de Winwardeng va aconseguir igualar el partit al minut 57, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 123 Minuto 89 (Gol por la derecha): Passats 89 minuts, Gracjan Czerbniak, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Winwardeng es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): En Ernesto Elguea va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 11, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Gaietà Basach de Winwardeng va intentar batre la porteria rival al minut 40 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Ernesto Elguea va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73, Mario Isusi arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Campo de la Verdad F.C.

Goles Goles

  • 174 Minuto 9 (Gol de penalti): Al minut 9 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Coşar Tunay va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Verdad van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Coşar Tunay va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Verdad va anar a parar a la dreta de l'atac on en Oihu Krutzelegi, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Verdad, l'equip va recuperar la pilota al minut 43 i va contraatacar. En Thomas Henderson va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 271 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Verdad va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 62, quan Andutz Amorroto va quedar-se sol davant el porter David Puigferrer, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Julián Güiza va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 72, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però David Puigferrer va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Coşar Tunay ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.