Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los lamecanoas (485598) - F.C. Fuengirola (314213) » 726897224: T75/J14/VI

Liga 726897224 Información oficial sobre el partido 726897224 en Hattrick

11.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VI.6 (14324)

los lamecanoas Alineación oficial del equipo 'los lamecanoas' en el partido 4 - 2 F.C. Fuengirola Alineación oficial del equipo 'F.C. Fuengirola' en el partido
Volker Hoess (5') 1 - 0
Gabriel Untea (34') 2 - 0
2 - 1 Pablo Castella (35')
Alfonso Puche García (41') 3 - 1
Alfonso Puche García (48') 4 - 1
4 - 2 Derek Kouwenberg (91')
los lamecanoas Alineación oficial del equipo 'los lamecanoas' en el partido 4 - 2 F.C. Fuengirola Alineación oficial del equipo 'F.C. Fuengirola' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
los lamecanoas Alineación oficial del equipo 'los lamecanoas' en el partido 4 - 2 F.C. Fuengirola Alineación oficial del equipo 'F.C. Fuengirola' en el partido
Tiene un resultado normal 3.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,0 % 2,5 % 16,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los lamecanoas

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 5 gràcies a la jugada de Volker Hoess, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): lamecanoas va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Gabriel Untea va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Alfonso Puche García va incrementar l'avantatge de lamecanoas amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 143 Minuto 48 (Gol de contra por la derecha): El jugador Alfonso Puche García de lamecanoas es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 4 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Alexis Bourel, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Alfonso Puche García va estar a punt de sentenciar el partit al minut 89, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): Passaven 91 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Alfonso Puche García va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alexis Bourel de lamecanoas es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Volker Hoess de lamecanoas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

F.C. Fuengirola

Goles Goles

  • 151 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 els aficionats de Fuengirola van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Pablo Castella va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 142 Minuto 91 (Gol de contra por la izquierda): Derek Kouwenberg va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Fuengirola i marcant el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24 Francisco Lozano va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Daniel García va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 252 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Fuengirola va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Florin Guţă no va poder controlar.
  • 252 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Fuengirola va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 61 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 290 Minuto 62 (Ocasión de falta): En Florin Guţă va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Elbert Huygen de Fuengirola la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 309 Minuto 40 (Evento clima: SE: Support player boost failed): En Derek Kouwenberg volia ajudar als companys, però més aviat els destorbava.