Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Santoña Anchoas (120997) - Sigueruelo CF (994979) » 726897096: T75/J9/VI

Liga 726897096 Información oficial sobre el partido 726897096 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VI.4 (14322)

Santoña Anchoas Alineación oficial del equipo 'Santoña Anchoas' en el partido 2 - 0 Sigueruelo CF Alineación oficial del equipo 'Sigueruelo CF' en el partido
Conrado Cabale (2') 1 - 0
Petr Kirosirov (54') 2 - 0
Santoña Anchoas Alineación oficial del equipo 'Santoña Anchoas' en el partido 2 - 0 Sigueruelo CF Alineación oficial del equipo 'Sigueruelo CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Santoña Anchoas Alineación oficial del equipo 'Santoña Anchoas' en el partido 2 - 0 Sigueruelo CF Alineación oficial del equipo 'Sigueruelo CF' en el partido
Tiene un resultado normal 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santoña Anchoas

Goles Goles

  • 119 Minuto 2 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Santi Abbiati sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Conrado Cabale que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!
  • 132 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Al minut 54, Santoña va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Petr Kirosirov, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Passaven 13 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Nicanor da Pobra va rematar alt.
  • 207 Minuto 53 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Justo Tolosán va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61, Conrado Cabale gairebé va marcar per a Santoña des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ottokar Gondosch de Santoña es va guanyar la targeta groga merescudament.

Sigueruelo CF

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 4 (Ocasión de contra por la izquierda): Sigueruelo van sortir al contraatac al minut 4, però Ricardo Ferragut va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): En Jorge Luises va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 27 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jorge Luises, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 240 Minuto 51 (Ocasión de contra de falta): El Sigueruelo va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Lê An Quốc la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 251 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Renzo Tapparello va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.