Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gatuno C. Barrio (1588170) - Donuts.F.C (1435285) » 726897089: T75/J8/VI

Liga 726897089 Información oficial sobre el partido 726897089 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VI.4 (14322)

Gatuno C. Barrio Alineación oficial del equipo 'Gatuno C. Barrio' en el partido 1 - 2 Donuts.F.C Alineación oficial del equipo 'Donuts.F.C' en el partido
Jan Dyc (26') 1 - 0
1 - 1 Martín Pineda (69')
1 - 2 Martín Pineda (85')
Gatuno C. Barrio Alineación oficial del equipo 'Gatuno C. Barrio' en el partido 1 - 2 Donuts.F.C Alineación oficial del equipo 'Donuts.F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gatuno C. Barrio Alineación oficial del equipo 'Gatuno C. Barrio' en el partido 1 - 1 Donuts.F.C Alineación oficial del equipo 'Donuts.F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 0.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,6 % 13,7 % 61,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gatuno C. Barrio

Goles Goles

  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 26 gràcies a la jugada de Jan Dyc, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Carlos Escauriaza del Gatuno ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Quinto Padrutt va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Gatuno se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 239 Minuto 84 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Marko Hasselbach va ridiculitzar a en Zsolt Toldi amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Donuts.F.C

Goles Goles

  • 161 Minuto 69 (Gol por el centro): Donuts.F.C van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 69, quan Martín Pineda va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 85 (Gol por el centro): Amb 85 minuts jugats, Martín Pineda de Donuts.F.C va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Donuts.F.C va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 16, quan Ciprian Mogâldea va quedar-se sol davant el porter Cecilián Lettrich, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Martín Pineda, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 23 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 261 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Martín Pineda quasi aconsegueix empatar per Donuts.F.C al minut 31, però Cecilián Lettrich va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 262 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61 Ryan Haldon va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Cecilián Lettrich va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Martín Pineda va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Donuts.F.C que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tomas Recht de Donuts.F.C es va emportar una amonestació al minut 62 per provocar un rival.