Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD San Gregorio (794805) - F.C. Ascó (48573) » 726897059: T75/J14/VI

Liga 726897059 Información oficial sobre el partido 726897059 en Hattrick

11.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VI.3 (14321)

CD San Gregorio Alineación oficial del equipo 'CD San Gregorio' en el partido 3 - 3 F.C. Ascó Alineación oficial del equipo 'F.C. Ascó' en el partido
0 - 1 Mariño Egurza (10')
0 - 2 Corvin Fehlmann (33')
Sisto Gasperoni (59') 1 - 2
Henri Kaarne (76') 2 - 2
2 - 3 Corvin Fehlmann (81')
Sascha Kliwan (84') 3 - 3
CD San Gregorio Alineación oficial del equipo 'CD San Gregorio' en el partido 3 - 3 F.C. Ascó Alineación oficial del equipo 'F.C. Ascó' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CD San Gregorio Alineación oficial del equipo 'CD San Gregorio' en el partido 1 - 1 F.C. Ascó Alineación oficial del equipo 'F.C. Ascó' en el partido
Tiene suerte 1.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,5 % 9,5 % 23,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD San Gregorio

Goles Goles

  • 115 Minuto 59 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 59 minuts, Sisto Gasperoni va superar per velocitat Corvin Fehlmann per posar el 1 - 2 al marcador.
  • 118 Minuto 76 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 76, el Gregorio va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Henri Kaarne, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 2.
  • 113 Minuto 84 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Sascha Kliwan de Gregorio va aconseguir igualar el partit al minut 84, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 22 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Gregorio tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Godtskalk Rambø ho va intentar al minut 22 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 214 Minuto 24 (Ocasión de penalti): Pylyp Ryabov va fallar un penal al minut 24, davant la desesperació dels aficionats.
  • 225 Minuto 40 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Henri Kaarne va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 287 Minuto 73 (Ocasión tiro lejano): Al minut 73 un refús amb el peu d'en Alpaslan Behra va anar a parar als peus del Aurel Birchhall que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 287 Minuto 85 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Gregorio va deixar en bona posició a en Sisto Gasperoni per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.

F.C. Ascó

Goles Goles

  • 172 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de F.C. va ser finalitzada des de l'esquerra per Mariño Egurza al minut 10. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33, Corvin Fehlmann va augmentar l'avantatge de F.C. a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 174 Minuto 81 (Gol de penalti): F.C. va posar-se per davant 2 - 3 mitjançant un penal polèmic que Corvin Fehlmann va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Fernando Lenardon va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de F.C. va anar a parar a la dreta de l'atac on en Alfred Wasiłowski, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 208 Minuto 75 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Tommaso Tavarilli de F.C. va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Daniel Porreij que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Iker Otzerinzubiaur de F.C. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.