Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Conxo Globe Trotters (772930) - MAC Undercity (437106) » 726897058: T75/J14/VI

Liga 726897058 Información oficial sobre el partido 726897058 en Hattrick

11.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VI.3 (14321)

Conxo Globe Trotters Alineación oficial del equipo 'Conxo Globe Trotters' en el partido 0 - 3 MAC Undercity Alineación oficial del equipo 'MAC Undercity' en el partido
0 - 1 Longin Zawadowski (50')
0 - 2 Jorge Alcañiz (59')
0 - 3 Manuel Borruey (63')
Conxo Globe Trotters Alineación oficial del equipo 'Conxo Globe Trotters' en el partido 0 - 3 MAC Undercity Alineación oficial del equipo 'MAC Undercity' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Conxo Globe Trotters Alineación oficial del equipo 'Conxo Globe Trotters' en el partido 1 - 3 MAC Undercity Alineación oficial del equipo 'MAC Undercity' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,6 % 1,7 % 83,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Conxo Globe Trotters

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Nico Marcotulli va entorpir al marcador d'en Dean Breslin per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 202 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Trotters va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 64 que Artemi Vulart no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 203 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Artemi Vulart i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Trotters, però el xut de Nico Marcotulli va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Morten Nilsen de Trotters va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

MAC Undercity

Goles Goles

  • 185 Minuto 50 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Trotters. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Longin Zawadowski la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Undercity es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 50.
  • 118 Minuto 59 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 59, el Undercity va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Jorge Alcañiz, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.
  • 138 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Sebastián Caspe arribés a peus de Manuel Borruey, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Undercity el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Undercity que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Arafat Fakhri, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): El Undercity va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 57, però en Sebastián Caspe va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 283 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Després de 60 minuts, Arafat Fakhri va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Symon Kosenko va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 240 Minuto 65 (Ocasión de contra de falta): Undercity va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Fabrizio Miggiano va anar a parar a les mans del porter.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Undercity sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Arafat Fakhri, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 67 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 55, Sebastián Caspe de Undercity va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.